Картопля, запечена з гарбузом

    

6 Липня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Гарбуз - 800 г

Картопля - 400 г

Cир твердих сортів - 250 г

Помідори черрі - 4-5 шт.

Вершки - 400 мл

Олія оливкова - 4 ст. ложки

Чебрець

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Гарбуз очистити та нарізати невеликими скибочками. Картоплю очистити, нарізати великими шматками. Невеликі бульби можна розрізати на 3-4 частини.

2Вершки та більшу частину натертого сиру змішати, посолити, поперчити, додати чебрець.

3Олію влити в каструлю мультиварки, покласти картоплю та гарбуз. Залити овочі вершково-сирною сумішшю, додати нарізані помідори. Все посипати залишками сиру. Готувати в режимі «Випічка» 40 хвилин.

00:00