Картопля з сиром

    , ,

12 Липня, 2017

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 15 mins
  • Cook: 1 hr

Ingredients

Картопля нерозсипчаста - 10 шт. великих

Олія оливкова - 5 ст. ложок

Петрушка або кріп - 1 пучок зелені

Сир твердий - 100 г

Сіль

ДЛЯ МУЛЬТИВАРКИ:

Картопля - 800 г

Cир - 50 г

Олія - 2 ст. ложки

Сіль - 1 ч. ложка

Прованські трави - 1 ч. ложка

Часник сушений - 0,5 ч. ложки

Перець чорний мелений

Directions

1Картоплю очистити і нарізати тонкими кружальцями. Варити близько 5‑6 хвилин. Воду злити і дати картоплі просохнути.

2ЗАПРАВКА: Петрушку нарубати, змішати з оливковою олією і посолити.

3Картоплю викласти на блюдо, трохи полити заправкою. Зверху посипати тертим сиром і прикрасити листочками петрушки.

У МУЛЬТИВАРЦІ:

1Картоплю очистити та нарізати тонкими кружальцями.

2З'єднати в чаші мультиварки картоплю з олією, сіллю, перцем, часником і прованськими травами. Зверху посипати тертим сиром і готувати в режимі «Випічка» 1 годину. Помішувати картоплю кожні 20 хвилин.

Дієта при ревматоїдному артриті з клітковиною (варіант 1)

00:00