Картопля з сочевицею (суп-гарнір)

    

18 Листопада, 2016

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Сочевиця - 300 г

Картопля - 400 г

Часник - 2 зубчики

Селера - 60 г

Олія оливкова extra virgin - 20 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Підготувати сочевицю. Деякі сорти сочевиці необхідно попередньо замочити в холодній воді на 8-12 годин.

2Почистити і подрібнити часник.

3Нарізати невеликими кубиками селеру.

4Налити у велику каструлю 1 л води, додати селеру та часник, довести суміш до кипіння.

5Висипати в киплячу воду сочевицю, зменшити вогонь і готувати ще 10 хвилин.

6Почистити картоплю, нарізати її середніми кубиками, додати до сочевиці, посолити,

7поперчити і продовжити варити до готовності.

8Розкласти готовий суп-гарнір по тарілках і полити оливковою олією.

Страва з регіону Абруццо і Молізе

00:00