Кекси з чорносливом і глазур’ю

    

10 Березня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Борошно пшеничне - 650 г

Масло вершкове - 70 г

Цукор - 70 г

Чорнослив без кісточок - 70 г

Яйця - 5 шт.

Молоко - 130 мл

Крохмаль - 2 ч. ложки

Розпушувач - 2 ч. ложки

Сіль - 0,5 ч ложки

Олія

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Молоко згущене - 100 г

Какао-порошок - 4 ст. ложки

Цукор - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ч. ложка

Directions

1Промити та розпарити чорнослив, подрібнити.

2Змішати в глибокому посуді борошно, сіль, розпушувач і крохмаль. В іншому посуді збити яйця з цукром, додати до них молоко та розтоплене вершкове масло. Змішати обидві маси та ретельно перемішати до однорідності, додати чорнослив.

3Форми для кексів змастити олією. Наповнити тістом форми на дві третини. Встановити в чашу мультиварки, готувати 1 годину в режимі «Випічка».

4ГЛАЗУР: У каструлю налити згущенку, додати какао та цукор, розмішати до однорідної маси, довести до кипіння. Зняти з вогню та покласти масло, перемішати й остудити.

5Готові кекси покласти на блюдо та полити глазур'ю.

00:00