Кекс горіховий з ромовою помадою
Кекс горіховий з ромовою помадою

Кекс горіховий з ромовою помадою

  ,   

22 Квітня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 240 г

Масло вершкове - 250 г

Сир (творог) високої жирності - 300 г

Цукор - 200 г

Яйця - 4 шт. великих

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Горіхи (будь-які) дрібнорубані - 1 склянка

Сода - 1 ч. ложка

Сіль

Мастика марципанова коричнева та зелена

Помада готова - 130 г

ДЛЯ СИРОПУ ДЛЯ ПРОСОЧЕННЯ:

Цукор - 3 ст. ложки

Вода - 1 ст. ложка

Ром або бренді / коньяк - 1 ст. ложка

Directions

1Масло кімнатної температури розтерти з цукром до пишної білої маси. Не перестаючи розмішувати, вбити по одному яйця, розмішати та влити погашену лимонним соком соду, додати горіхи.

2За допомогою міксера змішати масляну масу з сиром (творогом). Коли суміш стане однорідною, додати сіль і просіяне борошно. Тісто акуратно вимісити дерев'яною лопаткою.

3Випікати в духовці при 180°С близько 50 хвилин.

4СИРОП: Змішати цукор, ром з гарячою водою до повного розчинення цукру. Теплі кекси просочити сиропом і намастити помадою.

5З коричневого марципану зробити лісові горіхи. Коли помада застигне, на поверхню кожного кексу викласти 2‑3 горішка з марципану.

6Із зеленого марципану зробити листочки, з'єднати та прикрасити кекси.

00:00