Кетчуп оригінальний консервація, соуси мультиварка 31 Травня, 2017 50 000 избранных рецептов для мультиварки Ingredients Помідори - 1 кг або Томатна паста - 500 г Апельсин - 1 шт. Базилік - 1 пучок листя Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Оливки без кісточок - 3 ст. ложки Олія оливкова - 3 ст. ложки Сіль Directions 1Помідори на 1-2 хвилини опустити в окріп і зняти шкірку. Нарізати помідори та цибулю на невеликі шматочки. Подрібнити базилік, часник та оливки. 2Покласти всі інгредієнти в чашу мультиварки. Додати оливкову олію, сік і нарізану цедру апельсина. Включити режим «Тушкування» на 1,5 години. 3Перекласти кетчуп в стерилізовані банки, закрити кришками. Перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження. 00:00