100 рецептов при бессоннице. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Яблука свіжі - 300 г або сушені - 100 г
Цукор - 120 г
Крохмаль - 40 г
Лимонна кислота - 1 г
Directions
1Свіжі яблука ретельно промити, нарізати на тонкі скибочки, помістити в посуд, залити гарячою водою і варити 15-20 хвилин.
2Сушені яблука після промивання замочити в гарячій воді на 2 години, після чого варити 30 хвилин.
3Коли яблука розваряться, відвар злити через дрібне сито, а яблука протерти. Пюре з'єднати з відваром, всипати цукор, додати лимонну кислоту, розмішати дерев'яною веселкою і довести до кипіння, влити крохмаль, нагріти до появи пухирців.
4Потім розлити кисіль в порційний посуд і охолодити.