162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)
Ingredients
Вишня заморожена - 120 г / 2/3 мультисклянки
Слива заморожена - 60 г / 1/3 мультисклянки
Цукор - 90 г / 0,5 мультисклянки
Вода - 3 л
Directions
Варіант 1
1Покласти в чашу мультиварки заморожені ягоди. Додати цукор. Залити вишню та сливу холодною водою. Встановити режим «Пароварка» на 25 хвилин.
2Залишити компот на підтримці тепла на 1 годину.
3Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою і залишити до повного охолодження.
Варіант 2
1Всипати у чашу мультиварки заморожену сливу та вишню, додати цукор, залити окропом і включити режим «Томління» на 30 хвилин.
2Потім розлити компот по стерилізованих банках, закатати металевими кришками, перевернути та остудити.