Компот з ревеню та полуниці з м’ятою

    

27 Червня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Полуниця - 500 г

Ревінь - 450 г стебел

Цукор - 185 г

М'ята - 2 ст. ложки

Вода - 600 мл

Directions

1Ревінь вимити, нарізати невеликими шматочками та покласти в чашу мультиварки. Додати цукор і влити воду. Включити режим «Варка на пару» на 10 хвилин.

2Додати розрізані на половинки ягоди полуниці та нарізану м'яту. Включити режим «Тушкування» на 1 годину.

3Розлити компот по стерилізованих банках, закрити прокип'яченими кришками, перевернути банки догори дном, накрити ковдрою та залишити до повного охолодження.

00:00