Компот фруктовий марокканський

  

19 Листопада, 2016

Энциклопедия чая

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Чай, ароматизований персиком - 2 пакетика

Абрикоси сушені - 125 г

Персики сушені - 125 г

Чорнослив без кісточок - 125 г

Родзинки - 60 г

Мигдаль очищений - 60 г

Цукор - 90 г

Directions

1Покласти в чашку пакетики чаю, налити в неї 1,5 літра окропу і дати настоятися 5 хвилин. Прибрати чайні пакетики, додати в чай абрикоси, персики, чорнослив і родзинки (можна додати ложку зерен граната) і залишити його настоюватися на ніч.

2Потім перекласти в каструлю фрукти, замочені в чаї, і перелити в неї сам чай. Додати цукор, довести до кипіння і не знімати з вогню 15-20 хвилин. Після того? як фрукти стануть м'якими, додати до них мигдаль. Перекласти все на блюдо і охолодити.

3Компот подавати до столу з йогуртом і пісочним печивом

00:00