Компот із сухофруктів

  ,   

18 Квітня, 2017

50 000 избранных рецептов для мультиварки
162 рецепта заготовок из мультиварки (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яблука сушені - 200 г / 1 склянка

Курага - 200 г / 1 склянка

Родзинки - 100 г / 0,5 склянки

Чорнослив - 100 г / 0,5 склянки

Цукор - 400 г / 2 склянки

Вода

Directions

1Сухофрукти промити, обдати окропом і покласти в чашу мультиварки. Засипати їх цукром і залити холодною водою до максимальної позначки на чаші. Включити режим «Тушкування» та готувати до сигналу. Для приготування компоту буде достатньо 20 хвилин, але якщо хочеться отримати смачний, насичений напій, виставити на таймері 1 годину.

2Дати компоту настоятися 25 хвилин.

КОНСЕРВАЦІЯ:

1У підготовлені стерилізовані гарячі банки залити гарячий компот (банку потрібно обернути вологою тканиною) і закатати кришками.

00:00