Копчені персики з козячим сиром

    

1 Листопада, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 25 mins
  • Cook: 20 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Персики - 2 середніх

Козячий сир (chèvre) – 110 г

Базилік свіжий різаний - 1 ч. ложка

Чебрець свіжий різаний - 1/2 ч. ложки

Зелена цибуля свіжа різана - 1/2 ч. ложки

Перець чорний - 1/4 ч. ложки

Олія оливкова - 1 ч. ложка

Горіхи волоські або пекан - 1/3 склянки зацукрованих або пряних половинок

Мед - 1 ст. ложка

Крекери або підсмажені скибочки французького багета

Directions

1Замочити дошки для грилю з клена або яблуні розміром 35×15×2 см в достатній кількості води, щоб вода повністю покрила їх, принаймні на 1 годину.

2У невеликій мисці змішати сир, базилік, чебрець, цибулю і перець. Сформувати гірку і покрити олією.

3Змастити решітку грилю. Нагрівати дощечки на грилі, на середньому вогні 3-5 хвилин або доки вони не почнуть потріскувати та димитися. У той самий час персики розрізати навпіл, видалити кісточки, покласти на решітку грилю зрізом униз і смажити, не накриваючи, 3 хвилини або поки не з'являться ознаки підсмаження. Перемістити персики на дощічки; додати сирну гірку та горіхи. Смажити під кришкою 15-20 хвилин або доки персики не розм'якшаться та стануть світло-коричневими.

4Нарізати персики дольками. Покласти персики, сир і горіхи на блюдо та скропити сир медом.

5Подавати з крекерами.

Замість персиків можна використовувати інші фрукти: сливи, нектарини, яблука, груші.

Для копчення фруктів і сиру найкраще підходить солодка деревина з солодкими маслянистими ароматами: яблуня, персик, клен, пекан.

00:00

Nutrition Facts

Calories190 кал.
Sodium214 мг
Protein5 г
Cholesterol11 мг
Total Fat12 г
Saturated Fat4 г
Total Carbohydrates17 г
Dietary Fiber1 г