Коржі сирні (творожні) з картоплею

    

3 Лютого, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Картопля відварна - 500 г

Яйця - 1-2 жовтки

Борошно пшеничне або крохмаль картопляний - 4 ст. ложки

Жир - 50 г

Насіння кмину

Сіль

Directions

1Сир (творог) з'єднати з протертою картоплею, додати жовтки, сіль, кмин, частину борошна, перемішати. З цієї маси сформувати коржі, запанірувати їх в залишках борошна й смажити на жирі до утворення рум'яної скоринки.

2Подавати коржі зі сметаною, розтопленим маслом або томатним соусом і салатом зі свіжих овочів.

00:00