бургери або биточки
бургери або биточки

Котлети, приготовані в духовці

    

8 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Яловичина - 0,5 кг

Хліб білий - 1 скибочка

Молоко для замочування хліба

Часник - 3-4 зубчики

Яйця - 1 шт.

Перець чорний

Сіль

Пиво світле - 0,5 л

СОУС:

Масло - 2 ст. ложки

Борошно - 1 ст. ложка

Пиво

Directions

1У рубане м'ясо покласти хлібний м'якуш, попередньо замочений у воді або молоці і віджатий, дрібно нарізаний часник, яйце, сіль і перець. Ретельно вимішати і сформувати котлети завбільшки з яйце.

2Котлети укласти на змащене маслом деко і запікати в духовці 15 хвилин.

3Залити котлети пивом і знову запікати 15 хвилин.

4Готові котлети вийняти

СОУС

1До рідини, що утворився на деку, додати масло, борошно і трохи пива. Поставити соус на вогонь і варити, поки не загусне.

2Котлети залити соусом.

00:00