рибні биточки
рибні биточки

Котлети із сьомги

    

1 Квітня, 2018

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Сьомга свіжа - 300 г

Яйця - 1 шт.

Шпинат заморожений - 100 г

Рікота - 50 г

Вершки - 150 мл

Часник - 1 зубок

Сухарі панірувальні - 25 г

Directions

1За допомогою ножа дрібно порубати сьомгу. Додати до риби розморожений шпинат, рікоту та злегка збите яйце, сіль і перець. Сформувати невеликі кульки й обваляти в сухарях.

2Котлети можна приготувати на пару або обсмажити.

3СОУС: У сотейнику обсмажити дрібно нарізаний зубчик часнику, потім додати вершки та трохи солі, уварити до загустіння.

4Готові котлети можна полити соусом.

00:00