100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)
Prep: 20 mins
Cook: 20 mins
Yields: 6 порцій
Ingredients
Чорниця свіжа або заморожена - 3 склянки
Полуниця свіжа або заморожена - 2 склянки
Цукор гранульований - 0,5 склянки
Борошно універсальне - 2 ст. ложки + 0,25 склянки
Вівсяні пластівці швидкого приготування - 0,5 склянки
Цукор коричневий пресований - 0,5 склянки
Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки
Кориця мелена - 0,25 ч. ложки
Масло вершкове - 0,25 склянки
Морозиво або збиті вершки (необов'язково)
Directions
1У середній каструлі поєднати чорницю, розрізану навпіл полуницю, гранульоваинй цукор і 2 ст. ложки борошна. Готувати, перемішуючи, на середньому вогні, доки суміш не стане густою і пухкою. Перенести на 20‑сантиметрову квадратну одноразову фольгу.
2НАПОВНЮВАЧ: У середній мисці змішати вівсяні пластівці, коричневий цукор, 0,25 склянки борошна, мускатний горіхі корицю). Блендером змішати із нарізаним вершковим маслом, доки суміш не нагадуватиме грубу крихту.