Креветки в кунжуті

    ,

25 Жовтня, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Креветки неочищені - 1.3 кг

Яйця - 1 шт.

Кунжут 50 г насіння

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

Зелень

Лимон - кілька скибочок

Directions

1Креветки розморозити на повітрі, але не повністю, щоб не погіршився їх зовнішній вигляд, очистити від панцира.

2Підготовлені креветки вмочити в збите яйце з додаванням кунжуту, солі та перцю, надіти на шпажки та смажити у фритюрі.

3Креветки укласти на тарілку, на гарнір - розсипчастий рис. Оформити скибочками лимона та зеленню.

00:00