Крем чайний англійський

  

3 Лютого, 2017

Энциклопедия чая

  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Яйця - 6 штук

Цукор - 200 г

Вода — 0,5 л

Чай (розчинний або байховий) - 3 ч. ложки (з верхом)

Апельсини - 2 шт. (сік) + 1 щіпка тертої кірки

Лимони - 1 шт. (сік)

Желатин - трохи

Вишні зацукровані - 6 шт.

Directions

1Відокремити білки від жовтків. Жовтки розтерти з цукром до однорідної маси.

2У гарячій воді розчинити чай (або заварити як зазвичай чорний байховий) і долити в яєчну суміш. Додати фруктовий сік і збивати до густої маси.

3Розчинити в холодній воді желатин і влити в теплий крем, додати терту апельсинову кірку й охолодити крем.

4Коли крем почне набувати студенисту форму, додати білки, збиті до білої піни.

5Крем прикрасити зацукрованими вишнями.

00:00