Крихітка-картопелька

  ,   ,

5 Червня, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2017 №4

Ingredients

Картопля - 5‑6 шт.

Печериці консервовані

Сир

Майонез

Перець чорний мелений

Сіль

Сметана

Directions

1Велику картоплю вимити і, не очищаючи, розрізати навпіл. Загорнути половинки у фольгу та запікати в духовці 30‑40 хвилин при 180°С.

2Акуратно вийняти серединку запеченої картоплі так, щоб залишилися стінки.

3М'якоть змішати з нарізаними шампіньйонами і тертим сиром (грибів і сиру приблизно порівну). Суміш посолити, поперчити, змішати з майонезом і ретельно перемішати.

4Чайною ложкою наповнити картоплю начинкою і поставити в духовку ще на 15‑20 хвилин. Можна скористатися мікрохвильовкою.

5Прикрасити страву зеленню і подавати зі сметаною.

00:00