Кульки курячі з рисом / у рисі

    

29 Листопада, 2016

Блюда во фритюре (Семь поварят)

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

ВАРІАНТ І (4 порції)

Курка - 400 г фаршу

Рис варений - 250 г

Яйця - 1 шт.

Цибуля зелена нарізана - 2 ст. ложки

Кінза рубана - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 2 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для фритюру

ВАРІАНТ ІІ (3 порції)

Курка - 600 г філе

Рис готовий - 300 г

Яйця - 2 шт.

Зелена цибуля - 3‑4 стебла

Петрушка - 2 гілочки

Соєвий соус - 3 ст. ложки

Крохмаль - 2 ч. ложки

Перець чорний мелений

Сіль

Олія для смаження

Directions

1З ФІЛЕ: Куряче філе, 1 яйце, цибулю, петрушку, соєвий соус, сіль і перець покласти в ємність блендера і перемолоти. З фаршу сформувати маленькі кульки (діаметр близько 2 см).

2З ФАРШУ: У фарш додати яйце, зелену цибулю, кінзу, сіль, перець, соєвий соус і ретельно перемішати. З фаршу сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.

3Рис ретельно промити, підсушити, змішати з крохмалем і викласти на плоске блюдо. Обвалити кульки в рисі.

4У сковороді на середньому вогні розігріти олію до 160°С. Обсмажувати кульки з усіх боків 5‑8 хвилин до золотистого кольору.

5Готові кульки обсушити (перекласти на паперові рушники, щоб папір ввібрав зайвий жир) та викласти на блюдо.

6Теплі курячі кульки подавати з овочами або з салатом зі свіжих овочів. Окремо подати солодкий соус чилі або кетчуп.

Дієта безглютенова

00:00