Курка з апельсином страви з птиці аерогриль 21 Лютого, 2018 365 блюд для аэрогриля Ingredients Курка - 1 шт. Апельсини - 1 шт. Масло вершкове - 50 г Бекон - 100 г Чебрець (тимьян) Сіль Directions 1Курку вимити під холодною водою, обсушити тканинною серветкою. 2Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і змішати з вершковим маслом і сіллю. 3Відокремити шкіру курки і змастити олійно-помаранчевій сумішшю м'ясо. Потім накрити його шкірою. 4Апельсин розрізати не кілька частин і помістити всередину курки. 5Тушку покласти на нижню решітку, посипати чебрецем і обв'язати смужками бекону. Готувати 50 хвилин при температурі 250°С на середній швидкості. 00:00