Курка з апельсином

    

21 Лютого, 2018

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Курка - 1 шт.

Апельсини - 1 шт.

Масло вершкове - 50 г

Бекон - 100 г

Чебрець (тимьян)

Сіль

Directions

1Курку вимити під холодною водою, обсушити тканинною серветкою.

2Цедру апельсина натерти на дрібній тертці і змішати з вершковим маслом і сіллю.

3Відокремити шкіру курки і змастити олійно-помаранчевій сумішшю м'ясо. Потім накрити його шкірою.

4Апельсин розрізати не кілька частин і помістити всередину курки.

5Тушку покласти на нижню решітку, посипати чебрецем і обв'язати смужками бекону. Готувати 50 хвилин при температурі 250°С на середній швидкості.

00:00