Курка з ялівцем

    

7 Липня, 2017

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Курка - 1 шт.

Ягоди ялівцю - 100 г

Оцет яблучний - 20 мл

Сметана - 200 мл

Сухарі панірувальні - 100 г

Сіль

Directions

1Ягоди ялівцю подрібнити та змішати з сіллю.

2Курку натерти всередині та зовні цієї сумішшю і загорнути у фольгу. Помістити в холодне місце на 6-7 годин.

3Ялівець зчистити, залити м'ясо яблучним оцтом і тушкувати в аерогрилі 25 хвилин при максимальній температурі під закритою кришкою.

4Потім зняти кришку, залити курку сметаною і посипати сухарями. Запікати ще 12 хвилин.

00:00