3Залити маринадом курку. Щільно закрити пакет; перевертати, щоб курка рівномірно покрилася шаром маринаду. Маринувати в холодильнику від 1 до 4 годин, час від часу перевертаючи паке.
4В той самий час замочити у воді на 1 годину 6-8 шматків фруктової деревини.
5Підготувати коптильню відповідно до інструкцій виробника. Налити воду в каструлю; додати дерев'яні шматки. Покласти курку кістками вниз, над каструлею. Коптити, накривши кришкою, 1,5-2 години або до готовності (щонайменше, 76°С для грудок, 80°С для стегон і гомілок).
6При бажанні сервірувати курка дольками лайму.
ЯМАЙСЬКА ПРИПРАВА JERK:
1Змішати цибульний порошок; подрібнені червоний перець і сушений чебрець, сіль, мелені духмяний перець і корицю.
ПІДГОТОВКА: 15 хвилин
МАРИНУВАННЯ: 1 година
КОПЧЕННЯ: 1 година 30 хвилин