Курка під майонезом

    

19 Листопада, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Курка молода або курча - 1 тушка (близько 1 кг)

Часник - 2 зубчики

Сіль

Перець чорний мелений

Цибуля ріпчаста - 200 г

Сир твердий жовтий - 100 г

Майонез - 1 банка

Жир - 100 г

Directions

1Підготувати курку для смаження. Натерти часником, сіллю і розділити на порції. Підсмажити в гарячому жирі до золотистої скоринки.

2Покласти в глибоку жаровню або сковорідку, зверху покласти нарізану кільцями цибулю і натретий на крупній тертці сир.

3Залити все майонезом, поставити в добре прогріту духовку і запікати на помірному вогні до утворення коричневої скоринки.

4Потім майонезну «шапку» проколоти в декількох місцях виделкою і продовжити запікати. Коли майонезна «шапка» опаде, курка готова.

5Подавати з вареною картоплею або будь-яким салатом.

00:00