Курочка по-мисливські

    

17 Березня, 2017

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка - 600 г

Розмарин - 2 гілочки

Часник - 3 зубчики

Помідори черрі - 100 г (за бажанням)

Томатний соус «пассата» - 500 мл або

Томатна паста - 5 ст. ложок

Вино біле сухе - 200 мл

Олія оливкова extra virgin - 20 мл

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Почистити часник і нарізати невеликими скибочками.

2Розрізати помідори навпіл.

3Розрізати курку на кілька частин.

4Розігріти в сотейнику оливкову олію, додати часник і розмарин, пасерувати пару хвилин.

5Додати помідори і продовжити готувати суміш ще 5 хвилин на слабкому вогні.

6Викласти в сотейник курку, обсмажити її з усіх боків.

7Влити біле сухе вино і тушкувати ще приблизно 10 хвилин.

8Додати томатний соус (або розведену в 400 мл води томатну пасту), посолити і поперчити.

9Накрити сотейник кришкою і продовжити готувати курку на слабкому вогні ще 45-60 хвилин.

Страва з провінції Марке

00:00