курка з рисом
курка з рисом

Курча з рисом

      

6 Вересня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Курча - 1 тушка

Рис - 300 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Масло вершкове - 100 г

Помідори - 200 г

Гвоздика

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Полити курча вершковим маслом і запекти в духовці.

2Нарізати готове курча на шматки та вийняти кістки.

3Підсмажити натерту цибулю з рисом, влити воду, посолити та поперчити, додати гвоздику, дрібно нарізані помідори і тушкувати в духовці 25 хвилин.

4Додати до рису смажену печінку курчати.

5Покласти на блюдо рис, розкласти на ньому курча та полити соусом, що утворився при тушкуванні.

00:00