Курча Песто та помідори

    

17 Листопада, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 20 mins
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Курка — 700-900 г м'ясистих шматочкыв и (грудки, стегна і гомілки)

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Часник - 4 зубчики подрібнити

Помідори «Рома» (сливка) - 6 шт.

Сіль

Перець чорний

Масло вершкове розм'якшене - 3 ст. ложки

Соус песто - 3 ст. ложки

Горіхи волоські рубані - 2 ст. ложки

Оливки Каламата, тонко нарізані - 2 ст.л. (за бажанням)

Directions

1У невеликій мисці змішати олію та часник. Злегка змазати часниковою олією спочатку помідори, а потім курку, посипати сіллю і перцем. Залишки часникової олії викинути.

2Підготувати гриль для непрямого тепла з використанням піддону. Покласти курку над піддоном кістками вниз. Смажити під кришкою на середньому вогні (щонайменше, 76°С для грудок, 80°С для стегон і гомілок) від 50 до 60 хвилин або до готовності. За 6-8 хвилин до готовності покласти розрізані навпіл поздовжньо помідори і смажити, поки не прогріються, перевертаючи один раз.

3У той самий час, в невеликій мисці змішати розм'якшене вершкове масло, соус песто, підсмажені волоські горіхи, тонко нарізані оливки Каламата.

4Убрати курку і помідори з гриля. Одразу ж намазати курку зріз помідорів сумішю песто.

00:00

Nutrition Facts

Calories407 кал.
Sodium252 мг
Protein28 г
Cholesterol104 мг
Total Fat30 г
Saturated Fat10 г
Total Carbohydrates7 г
Dietary Fiber1 г