Куряча грудка у вершковому соусі страви з птиці мультиварка 2 Грудня, 2016 50 000 избранных рецептов для мультиварки Cook: 40 mins Ingredients Курка - 500 г філе Вершки 25% - 250 мл Вода - 200 мл Олія - 1 ст. ложка Спеції Сіль Directions 1Куряче філе нарізати невеликими шматочками. 2У чашу мультиварки влити олію та покласти м'ясо. Включити режим «Випічка» на 10 хвилин. Спочатку тримати кришку мультиварки відкритою, потім закрити. 3Через 10 хвилин додати до філе сіль і спеції. Перемішати та смажити, поки не википить вся рідина. 4Потім додати воду та вершки. Тушкувати 20-30 хвилин. 5Готове філе можна подати з картоплею та сумішшю овочів. 00:00