Курячі стегенця з овочами

    

6 Грудня, 2017

365 блюд для аэрогриля

  • Prep: 30 mins
  • Cook: 20 mins

Ingredients

Курка - 2 стегенця

Зелений горошок консервований - 200 г

Морква - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Сметана

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Моркву відварити, пропустити разом із крутим яйцем і зеленим горошком через м'ясорубку, додати сіль і перець і ретельно перемішати.

2Зі стегенець видалити шкіру, м'ясо відокремити від кісток і дрібно нарізати.

3М'ясо змішати з овочевою сумішшю.

4Курячу шкіру заповнити курячо-овочевою сумішшю, зашити, натерти часником. Готувати на низькій решітці 20 хвилин при середній швидкості та температурі 250°С.

5Перед подачею готову страву змастити сметаною.

00:00