Листя салату фаршировані

    

4 Січня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Салат-латук - 1 качан

Помідори - 2 шт.

Креветки варено-морожені - 50 г

Печериці - 100 г

Соус гостро-солодкий - 100 г

Рис - 50 г

Базилік - кілька гілочок

Цибуля зелена - 1 пучок

Сіль

Масло вершкове - 50 г

Олія для смаження - 50 мл

Directions

1Розібрати качан салату на листя, дрібно порубати кілька штук. Вимити, обсушити і нарізати гриби скибочками. Дрібно посікти базилік і зелену цибулю.

2Обсмажувати цибулю, гриби, базилік і рубані листя салату на суміші вершкового масла й олії 5 хвилин. Додати розморожені креветки, обсмажувати ще 5-7 хвилин.

3Видалити у помідорів плодоніжки, надрізати хрест на хрест, помістити в окріп на 2-3 хвилини. Зняти шкірку, нарізати дрібними кубиками. Промити рисову крупу. Відварювати рис у киплячій підсоленій воді 15-20 хвилин.

4З'єднати помідори і варений рис зі смаженими продуктами, заправити гостро-солодким соусом, перемішати.

5Викласти начинку на салатні листя, згорнути рулетики.

00:00