2На антипригарній сковороді на вогні середньої інтенсивності нагрівати невелику кількість оливкової олії, поки вона не стане гарячою. Додати нарізану кубиками рибу-меч. Приправити сіллю, перцем та попередньо промитою та висушеною гілочкою дикого фенхелю або кропу.
3Залишки олії налити в іншу сковороду. Додати часник і нарізаний чилі та готувати, поки часник не буде злегка підсмаженим.
4Посипати половинки помідорів сіллю, додати до сковороди і готувати ще пару хвилин.
5Додати рибу.
6Поки соус готується, зварити пасту в підсоленій киплячій воді до стану аль-денте. Злити.
7Додати пасту безпосередньо до сковороди з соусом. Залишити на вогні на кілька секунд і подавати.