подвійні мафіни з кремом шоколад-ваніль
подвійні мафіни з кремом шоколад-ваніль

Мафіни подвійні з кремом шоколад-ваніль

    

2 Червня, 2018

Яркие украшения кексов (Вкусно. Быстро. Доступно)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Розпушувач - 1 ст. ложка

Яйця - 4 шт. великих

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 0,5 склянки

Какао - 2 ст. ложки

Ванілін - 1 пакетик

Сіль

Шоколад темний - 100 г

Кава варена міцна - 2 ст. ложки

Крем сирний (творожний))

Какао-порошок - 1 ст. ложка

Сироп шоколадний - 50 мл

Directions

1Борошно змішати з розпушувачем.

2Масло змішати з цукром і розтопити на водяній бані. Масляну суміш збити до посвітлення і по одному ввести яйця. Швидко перемішати суміш з борошном за допомогою ложки.

3Тісто розділити на дві рівні частини - одну змішати з ваніліном, іншу з какао.

подвійні мафіни з кремом шоколад-ваніль

4У формочки для випікання розкласти паперові розетки. Кожну формочку наповнити тістом двох видів з кондитерського мішечка але лише на 3/4.

подвійні мафіни з кремом шоколад-ваніль

5Випікати мафіни в розігрітій до 200°С духовці 20‑25 хвилин. Вийняти з формочок та остудити на решітці або перевернутому ситі.

6Готовий крем розділити на дві частини. В одну додати какао та шоколадний сироп і добре збити.

7На остиглі мафіни відсадити пишні кремові волани з білого та шоколадного крему. Прикрасити шоколадом.

подвійні мафіни з кремом шоколад-ваніль

00:00