Млинниця з гречаною кашею та грибами

  , , ,   

21 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 8 ст. ложок

Молоко - 0,6 л

Яйця - 4 шт. + 1 жовток

ГРЕЧАНА КАША:

Гречана крупа - 400 г

Яйця - 1 жовток

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сіль

ГРИБИ:

Гриби

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цибуля - 2 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Сметана - 1 стакан

Сіль

Перець

Directions

1Яйця змішати з борошном, посолити, розвести молоком і спекти тонкі МЛИНЦІ.

2Зварити розсипчасту ГРЕЧАНУ КАШУ: крупу підрум'янити на сковороді, розтерти з сирим жовтком, покласти вершкове масло, заварити 0,6 окропу, розтерти, щоб не було грудок, посолити за смаком, варити, злегка помішуючи, до загустіння, а потім томити в духовці.

3Тим часом ГРИБИ (найкраще білі - розмочені сушені або консервовані) підсмажити з вершковим маслом і дрібно нарізаною цибулею, додати борошно, сіль, перець, а незадовго до готовності - сметану, тушкувати до жовтого кольору.

4Готові гриби змішати з кашею.

5Каструлю або форму змастити маслом, посипати сухарями, дно і стінки викласти млинцями, потім шар каші - так чергувати, поки каструля не закінчиться. Зверху накрити млинцем, змастити маслом і поставити в помірно нагріту духовку на 30 хвилин, щоб зарум'янил

00:00