Млинниця з сиром (творогом)

  ,   

23 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. Ложка

Лимон - 0,5 шт. (Цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

НАЧИНКА:

Сир (творог) - 200 г

Яйця - 1 шт.

Сметана - 1-2 ст. ложки

Масло вершкове - 0,5 ст. ложки

Сіль

Цукор

Directions

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і борошно. Все це добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то - молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці, підсмаживши їх з двох боків.

3НАЧИНКА: Сир (творог) протерти крізь сито, змішати з яйцем, сметаною, розтопленим вершковим маслом, додавши солі і цукру.

4Каструлю змастити маслом, скласти в неї млинці, перекладаючи їх сиром. Зверху закрити млинчиком, змастити маслом і зарум'янити в духовці.

00:00