Млинниця з яблуками

  ,   

24 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

МЛИНЦІ:

Борошно - 200 г

Яйця - 3 шт.

Молоко - 3,5 склянки

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1 ч. ложка

Лимон - 0,5 шт. (цедра)

Масло вершкове - 1 ст. ложка

НАЧИНКА:

Яблука - близько 1 кг

Масло вершкове

Цукор - 4 ст. ложки

Кориця - 0,5 ч. ложки

Гвоздика

Directions

1Сильно збити яйця сіллю, додати цукор, 1,5 склянки молока, натерту лимонну цедру і 200 г борошна. Все це добре розмішати і розвести 2 склянками молока, вливаючи його поступово. Якщо тісто буде дуже рідким, додати трохи борошна, якщо густим, то молока.

2На маленьку сковороду покласти трохи олії і випікати тонкі млинці з двох боків.

3Каструлю змастити маслом, вистелити її дно і боки млинцями, укласти шар дрібно нарізаних яблук, маленькі шматочки масла, посипати цукром, при бажанні - корицею і товченою гвоздикою, прикрити млинцем, знову укласти шар яблук, потім млинець - і так, поки каструля не закінчиться.

4Зверху прикрити млинцем, змастити маслом і поставити в гарячу духовку на 1 годину, щоб підрум'янилася з усіх боків.

5Готову млинницю обережно викласти на блюдо, окремо подати цукор.

00:00