млинці
млинці

Млинці «Глазунья»

  

12 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 160 г

Цукор - 10 г

Яйця - 1 шт.

Дріжджі - 12 г

Молоко або вода

Сіль - 1 щіпка

Повидло фруктове

Цукрова пудра для посипання

Смалець

Directions

1З борошна, цукру, яєчного жовтка, розведених в ложці молока або води дріжджів, дрібки солі приготувати густе тісто для млинців. Вимішати його добре дерев'яною ложкою до утворення гладкої однорідної маси, додати міцну піну з яєчного білка і поставити в тепле місце на 1 годину для збільшення в об'ємі.

2Коли тісто вистоїться, столовою ложкою розкласти його в гнізда сковороди для приготування яєчні і на малій кількості смальцю підсмажити з обох боків до рум'яного кольору.

3Готові млинці склеїти по два фруктовим повидлом, рясно посипати цукровою пудрою та подати на стіл теплими.

00:00