Млинці грибні млинці, оладки, сирники 24 Жовтня, 2016 Блины и блинчики (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Борошно пшеничне - 150 г Яйця - 2 шт. Пиво світле - 2 склянки Молоко - 3 ст. ложки Олія - 2 ст. ложки Гриби - 100 г Масло топлене - 1 ст. ложка Цукор - 0,5 ч. ложки Сіль Directions 1З борошна, молока, пива, яєць, солі, цукру, олії приготувати рідке тісто. 2Додати в нього дрібно нарізані гриби та перемішати. 3Випікати млинці на добре розігрітій сковороді, змащуючи її топленим маслом. 4Подавати млинці зі сметаною.З тіста, приготованого на пиві, млинці виходять тонкі, як папіросний папір 00:00