Млинці грибні

  

24 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 150 г

Яйця - 2 шт.

Пиво світле - 2 склянки

Молоко - 3 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Гриби - 100 г

Масло топлене - 1 ст. ложка

Цукор - 0,5 ч. ложки

Сіль

Directions

1З борошна, молока, пива, яєць, солі, цукру, олії приготувати рідке тісто.

2Додати в нього дрібно нарізані гриби та перемішати.

3Випікати млинці на добре розігрітій сковороді, змащуючи її топленим маслом.

4Подавати млинці зі сметаною.

З тіста, приготованого на пиві, млинці виходять тонкі, як папіросний папір

00:00