Млинці запечені

    

11 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 60 г

Яйця - 1 шт.

Вершки - 0,25 склянки

Молоко - 0,5 склянки

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Цукор - 10 г

Сіль

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 120 г

Яйця - 1 шт.

Шинка - 50 г

Сир твердий - 100 г

Мускатний горіх тертий

Перець чорний мелений

Зелень петрушки або кінза

Directions

1Приготувати рідке тісто, збивши яйце, молоко, вершки, сіль і борошно. Витримати 1 годину і випекти тонкі млинці на змащеній маслом розпеченій сковороді.

2НАЧИНКА: У протертий сир покласти яйце, мускатний горіх, перець, зелень і добре перемішати.

3Начинку розкласти на млинці і згорнути їх рулетиками. Млинці укласти в змащену олією форму, посипати нарізаною скибочками шинкою, тертим сиром і запікати в духовці до золотистої скоринки.

4При подачі посипати зеленню.

00:00