Млинці з м'ясною припічкою
Млинці з м'ясною припічкою

Млинці з м’ясною припічкою

  ,

16 Вересня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Молоко - 400 мл

Борошно - 300 г

Яйця - 1 шт.

Дріжджі - 20‑40 г

Масло вершкове топлене - 20 мл

Цукор - 20 г

Сіль - 1 ч. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Свинина - 300‑500 г шийної частини

Цибуля - 1 шт. велика

Приправа для смаження м'яса (суміш мелених перців і меленого коріандру) - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сметана

Directions

1Всипати борошно в тепле молоко (35‑40°С) з розчиненими сіллю, цукром і розім'ятими в ньому дріжджами. Перемішати до однорідності. Додати яйце і топлене масло, перемішати. Залишити тісто на 1,5 години в теплому місці. Перемішати.

2Нарізати свинину брусочками, очищену цибулю - тонкими півкільцями. З'єднати свинину з цибулею, додати спеції та сіль. Обім'яти, щоб цибуля виділила сік.

3Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору, викладаючи для кожного млинця по ложці тіста і припічки.

4Подавати зі сметаною.

00:00