Млинці з овочами

  

17 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 5 ст. ложок

Молоко - 250 г

Яйця - 3 шт.

Олія - 1,5 ст. ложки

Сіль

НАЧИНКА:

Свинина - 300 г м'якоті

Кукурудза консервована - 200 г

Квасоля консервована - 200 г

Сметана - 50 г

Часник - 2 зубчики

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 1,5 ст. ложки

Кетчуп - 1 ст. ложка

Помідори - 2 шт.

Сіль

Перець червоний мелений

Зелень для оформлення

Directions

1Збити яйця з молоком, сіллю і борошном. На розпеченій змащеній олією сковороді спекти 8 млинців, поставити їх в теплі місце.

2Свинину дрібно нарізати, посолити, поперчити, обсмажити в олії, додати подрібнені цибулю і часник і смажити все разом ще кілька хвилин.

3Готове м'ясо з'єднати з кукурудзою, квасолею, кетчупом, дрібно нарізаними помідорами, сметаною і прогріти при помішуванні.

4Начинку розкласти на млинці і згорнути їх навпіл.

5При подачі оформити зеленню.

00:00