Млинці з печінкою та грибами млинці, оладки, сирники 4 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 2 hrs Yields: 5 порцій Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Молоко - 250 мл Борошно - 1 склянка Яйця - 1 шт. Сіль ДЛЯ НАЧИНКИ: Гриби (моховики, підберезники) - 200 г Цибуля - 1 шт. Морква - 1 шт. Куряча печінка - 150 г Хмелі-сунелі - 1 щіпка Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження Directions 1Змішати яйце, борошно, молоко та сіль. 2Смажити млинці на олії до золотистого кольору. 3Вимити гриби, залити водою і дати закипіти. Злити воду, промити гриби. Залити водою і варити 1 годину. 4Очистити моркву, натерти на крупній тертці. Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями. Розігріти сковороду з олією, викласти цибулю та моркву, смажити 10 хвилин. 5Додати в сковороду гриби, сіль і перець, смажити 15 хвилин. 6Вимити печінку, трохи обсушити на паперовому рушнику. Скласти в ємність, додати хмелі-сунелі, сіль і перець, перемішати. 7Розігріти сковороду з олією, обсмажувати печінку 15 хвилин. 8Подрібнити за допомогою блендера гриби, цибулю, моркву та печінку до однорідності. 9Начинити млинці начинкою. 00:00