Млинці з припічкою

    

8 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно пшеничне - 1 склянка

Молоко -2 склянки

Дріжджі - 10 г

Яйця - 3 шт.

Масло вершкове - 100 г

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Гриби варені - 50г

Яйця варені - 2 шт.

Directions

1Яйця розтерти з сіллю і цукром, додати дріжджі, розведені теплим молоком, борошно, половину розтопленого масла. Замісити тісто і поставити для бродіння в тепле місце.

2Яйця і гриби дрібно порубати.

3На розігріту з маслом сковороду покласти частину припічки і залити її порцією тіста, смажити до утворення скоринки. Потім перевернути млинець і обсмажити з іншого боку.

00:00