Млинці з рибним фаршем

  ,

21 Жовтня, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 2 склянки

Яйця - 3 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сода - на кінчику ножа

Сіль

ФАРШ:

Окунь морський - 500 г філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Маргарин - 2 ст. ложки

Цибуля зелена рубаний - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Яйця змішати з цукром і сіллю, розвести одним стаканом молока, всипати борошно, добре розмішати, потім додати решту молока та соду.

2Випікати млинці на сковороді середнього розміру, не перегортаючи.

3Філе риби пропустити разом з луком через м'ясорубку, додати трохи води, сіль і припустити до готовності, додати зелену цибулю, перець, добре перемішати.

4На обсмажену сторону млинців покласти фарш, загорнути у вигляді плоских пиріжків.

5Млинці підсмажити на маргарині з обох боків до золотистої скоринки.

6При подачі млинці полити розтопленим маслом.

Старовинний рецепт смачної ситної страви

00:00