Млинці з солодким сиром (творогом) млинці, оладки, сирники 13 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients ТІСТО: Борошно пшеничне - 40 г Молоко - 100 г Яйця - 1 шт. Цукор - 3 г ФАРШ: Сир (творог) - 75 г Цукор - 10 г Яйця - 1 шт. Ванілін Масло топлене - 2 ст. ложки Цукрова пудра Directions 1У протертий сир додати цукор, збиті яйця, сіль, ванілін і добре перемішати. 2Заправлений сир розкласти по 30-40 г на підсмажену сторону млинців і загорнути у вигляді прямокутних плоских пиріжків. 3Смажити млинці на олії з обох боків до утворення рум'яної скоринки, потім поставити в духовку на 5 хвилин. 4Подавати гарячими по 2-3 шт. на порцію. 5Зверху млинці посипати цукровою пудрою, окремо до них подати сметану (30-40 г). 00:00