Млинці з солодким сиром (творогом)

  

13 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

ТІСТО:

Борошно пшеничне - 40 г

Молоко - 100 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 3 г

ФАРШ:

Сир (творог) - 75 г

Цукор - 10 г

Яйця - 1 шт.

Ванілін

Масло топлене - 2 ст. ложки

Цукрова пудра

Directions

1У протертий сир додати цукор, збиті яйця, сіль, ванілін і добре перемішати.

2Заправлений сир розкласти по 30-40 г на підсмажену сторону млинців і загорнути у вигляді прямокутних плоских пиріжків.

3Смажити млинці на олії з обох боків до утворення рум'яної скоринки, потім поставити в духовку на 5 хвилин.

4Подавати гарячими по 2-3 шт. на порцію.

5Зверху млинці посипати цукровою пудрою, окремо до них подати сметану (30-40 г).

00:00