Млинці з чорносливом

  

15 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 400 г

Яйця - 1 шт.

Цукрова пудра - 100 г

Яблука - 1 велике

Ванільний цукор

Чорнослив - 300 г

Directions

1Чорнослив попередньо залити окропом. Коли сливи розм'якнуть, вийняти з них кісточки і порізати на дрібні частини.

2Очищене від шкірки яблуко нарізати дрібними кубиками.

3З яєчних жовтків, борошна, цукру приготувати досить густе млинцеве тісто, домісити до нього чорнослив, яблуко і міцну піну із збитих яєчних білків.

4Випечені в жиру млинчики згорнути в трубочку і посипати зверху цукровою пудрою.

00:00