Млинці по-рибальськи

    

7 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба морська - 1 кг або 700 г філе

Яйця - 2 шт.

Батон білий - 1 шматок

Овочі (морква, петрушка, капуста, селера, цибуля порей) - 250 г

Масло вершкове або маргарин - 3 ст. ложки

Сіль

Перець

Лавровий лист - 1 шт.

Перець духмяний - 2-3 горошини

Часник - 1 зубчик

Directions

1Підсмажити млинці.

2Підготувати рибу (помити, почистити, обрізати плавники, розрізати на шматки).

3Підготувати овочі (помити, почистити), залити окропом, зварити відвар.

4Під кінець варіння покласти шматки риби і варити ще 15 хвилин. Відвар злити, рибу та овочі охолодити.

5Зварену рибу, овочі і попередньо намочений у воді шматочок білого батона пропустити через м'ясорубку, додати сирі яйця, сіль, перець, часник.

6Покласти начинку на млинці, згорнути їх в трубочки, стежити, щоб начинка не випала.

7Покласти млинці на змащену жиром сковороду або в жаростійку каструлю (один біля одного). Полити розтопленим вершковим маслом або маргарином і посипати тертим жовтим сиром. Запікати в гарячій духовці 15-20 хвилин.

8Перед подачею посипати зеленню.

00:00