Млинці (прості та з фруктами і ягодами)

    

3 Червня, 2018

155 рецептов для здоровья сосудов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно - 2 склянки

Розпушувач з низьким вмістом натрію - 1 ч. ложка

Кориця - 2 ч. ложки

Яйця - 2 шт.

Молоко - 2 склянки

Олія - 1‑2 склянки

Ваніль - 1 ч. ложка

ДЛЯ МЛИНЦІВ ІЗ ФРУКТАМИ ТА ЯГОДАМИ:

Чорниця

Малина або

Банани

Directions

1Просіяти борошно разом із розпушувачем і корицею та відставити убік.

2Розбити яйця в миску та трошки збити. Додати молоко, олію та ваніль, перемішати до утворення однорідної маси. Всипати борошняну суміш і замісити до повного розчинення борошна.

3Розігріти змащену олією сковорідку так, щоб крапля води, яку бризнути на неї, швидко випарувалася. Тісто виливати великою столовою ложкою.

4МЛИНЦІ З ФРУКТАМИ ТА ЯГОДАМИ: При приготуванні чорничних, малинових або бананових млинців фрукти укладати поверх тіста одразу після того, як його вилили на сковорідку. Коли на поверхні тіста почнуть утворюватися бульбашки, швидко перевернути млинці та смажити ще близько 1 хвилини до повного приготування.

5Подавати одразу.

Дієта з клітковиною для здоров'я судин

00:00